Observator de bine, 7 septembrie 2021. ABBA revine și doboară un record; Emma Răducanu, spectacol la US Open

1 lună in urmă 29

De Greta Gavrilă.
Publicat: 07.09.2021, 21:12.
Actualizat: 07.09.2021, 21:18

Observator de bine, 7 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 7 septembrie 2021

1) Emma Răducanu continuă să uimească lumea tenisului la turneul de la US Open. Jucătoarea cu origini româneşti s-a calificiat în sferturile de finală ale turneului.

2) Apariţie spectaculoase a Mădălinei Ghenea pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia. Modelul a fost una dintre gazdele Galei premiilor Kineo.

3) ABBA a doborât recordul de comenzi în avans pentru noul album. Peste 80 de mii de oameni au plasat comenzi în doar trei zile, in Marea Britanie.

4) NASA a primit primul eşantion de rocă de pe Marte. Este prima mostră forată şi colectată de agenţia spaţială, pe o altă planetă. .

5) BMW a lansat prima maşină 100% reciclabilă la salonul auto de la Munchen. Modelul electric cu design futurist este realizat din materiale care pot fi folosite la construirea altor automobile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă