Observator de bine, 6 august 2021. Micro-terasele, marea atracție din Sibiu; piloți de legendă, în România

2 luni in urmă 36

De Greta Gavrilă.
Publicat: 06.08.2021, 20:54.
Actualizat: 06.08.2021, 21:00

Observator de bine, 6 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 6 august 2021

1) Paul McCartney s-a vaccinat anti-covid şi a publicat o fotografie pe contul său de Instgram. Cântăreţul de 78 de ani i-a îndemnat pe fanii săi să facă la fel pentru a fi "la modă".

2) Sky Brown a devenit la 13 ani cea mai tânără medaliată din istoria Marii Britanii, după ce a terminat pe locul 3 competiţia de park skateboarding. Performanţa adolescentei este cu atât mai uimitoare cu cât în 2020 a căzut de la înălţime în timpul unui antrenament şi a suferit răni grave la cap.

3) Două legende din lumea curselor de maşini au venit la noi în ţară pentru a-i antrena pe elevii români. Giancarlo Fisichella şi Marco Cioci au declarat că îi vor învăţa tot ce trebuie să facă pentru a ajunge să concureze în competiţiile de top.

4) Micro-terasele au devenit atracţia acestei veri în judeţul Sibiu, spre bucuria proprietarilor. Antreprenorii au preluat modelul de la marile oraşe europene şi se bucură acum de profituri considerabile.

5) O pisică le-a furat inima spectatorilor prezenţi la un joc de baseball desfăşurat în Statele Unite. Felina s-a plimbat printre cele două echipe şi nu s-a lăsat deloc prinsă, motiv pentru care fanii au desemnat-o cel mai bun jucător de pe teren.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă