Observator de bine, 28 ianuarie 2021. Considerată riscantă în România, ivermectina a devenit tratament aprobat în Slovacia

3 săptămâni in urmă 48

Observator de bine: Ministerul Sănătăţii a lansat broşura cu informaţii despre vaccinarea anti-Covid; un bebeluş „miracol” a învins mai multe boli.

Observator de bine, știrile zilei de 27 ianuarie 2021

1) Ivermectina a fost aprobată ca tratament pentru pacienții COVID-19, în Slovacia. În România, autorităţile nu o cosideră îndeajuns de eficientă, ba chiar riscantă.

2) Senatorul SUA Bernie Sanders va dona 1,8 milioane de dolari organizaţiilor caritabile. Banii au fost strânşi din vânzarea produselor cu celebra fotografie cu braţele încrucişate.

3) Un bebeluş „miracol”, cântărind la naştere doar 765 de grame, a învins mai multe boli. Archie a luptat cu bacteria E.coli, sepsis şi Covid, în primele opt săptămâni de viaţă.

4) Ministerul Sănătăţii a lansat broșura cu informații despre vaccinarea anti-COVID. Aceasta conţine 30 de răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări.

5) Un copil din Australia a fost salvat de la înec de către un câine curajos. Câinele Max a plonjat în râu fără să mai aştepte ordin de la stăpânul său.

observator de bine ştiri jurnal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă