Observator de bine, 25 august 2021. Recordul stabilit de România la JO de la Tokyo a fost omologat

1 lună in urmă 30

De Greta Gavrilă.
Publicat: 26.08.2021, 01:13.
Actualizat: 26.08.2021, 01:17

Observator de bine, 25 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 25 august 2021

1) Recordul mondial şi olimpic stabilit la Tokyo de barca feminină 8+1 a României a fost omologat! Guiness World Records a stabilit oficial că performanţa echipajului este cea mai bună din istorie.

2) După doi ani de muncă asiduă, un inventator din Arad a reuşit să creeze un motor cu hidrogen, pe care l-a testat cu succes pe propria maşină. Bărbatul spune că vrea să contribuie la reducerea poluării, iar următorul său mare proiect este motorul magnetic.

3) Numeroase produse din plastic vor dispărea din magazine, pentru a reduce impactul asupra mediului. Printre obiectele care vor fi eliminate se numără beţişoarele de urechi şi paiele pentru băuturi.

4) Tom Cruise are parte de cascadorii chiar în pauzele filmărilor pentru filmul Misiune Imposibilă 7. Starul american a aterizat cu elicopterul în curtea unei familii din Marea Britanie, după ce singurul aeroport din zonă a fost închis.

5) Restaurarea celei mai faimoase cafenele din Argentina se apropie de final, după trei ani de lucrări. Restaurantul era locul preferat de întâlnire al politicienilor şi vedetelor, iar în 1996 Madonna a filmat aici un videoclip.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă