Observator de bine, 21 septembrie 2021. A venit iarna pe cel mai spectaculos drum din România

1 lună in urmă 22

De Mihaela Călin.
Publicat: 22.09.2021, 00:00.
Actualizat: 22.09.2021, 00:05

Observator de bine, 21 septembrie 2021, prezentat de Mihaela Călin.

Mihaela Călin

Mihaela Călin

Observator de bine, știrile zilei de 21 septembrie 2021

1) Mai mulţi studenţi şi absolvenţi ai Facultăţii de Arhitectură se luptă să readucă la viaţă Băile Herculane. În urmă cu mai bine de un secol, staţiunea era considerată cea mai frumoasă de pe continent.

2) A venit iarna pe cel mai spectaculos drum din România! Prima ninsoare din acest sezon a căzut pe Transfăgărăşan, la 2.000 de metri altitudine.

3) Statele Unite îşi redeschid frontierele pentru cetăţenii europeni şi britanici. Persoanele vaccinate vor putea intra din nou pe teritoriul american din luna noimebrie a acestui an.

4) Fiica marelui artist Pablo Picasso a donat statului francez nouă opere de artă semnate de tatăl ei. Creaţiile vor putea fi admirate începând de anul viitor, la Muzeul Picasso.

5) Prinţesa Beatrice a Marii Britanii a devenit mamă pentru prima dată. Nepoata reginei Elisabeta a II-a a făcut anunţul pe contul de Twitter şi a transmis mulţumiri personalului medical.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un tată sfâșiat de durere l-ar fi obligat pe pedofilul care i-a abuzat fetița să-și sape singur groapa, apoi l-ar fi ucis, în Rusia

1

Un tată devastat de durere l-ar fi forțat pe pedofilul care i-ar fi abuzat fetița în vârstă de doar 6 ani să-și sape singur mormântul, înainte de a-l înjunghia, arată primele indicii dintr-un caz înfiorător petrecut în Rusia. Bărbatul ar fi descoperit imaginile înfiorătoare chiar pe telefonul prietenului lui, Oleg Sviridov. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă