Observator de bine, 2 aprilie 2021. Opt medici din Rusia și-au riscat viețile pentru a termina o operație pe cord deschis

1 săptămână in urmă 1

Observator de bine, 2 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu

Francesca Simionescu

Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Observator de bine, știrile zilei de 2 aprilie 2021

1) Opt medici din Rusia şi-au riscat vieţile şi au rămas într-un spital care era devastat de flăcări pentru a termina cu bine o operaţie pe cord deschis. "Trebuia să salvăm pacientul", a declarat la final medicul care a coordonat intervenţia.

2) Astăzi au început plăţile pentru programul Start-Up Nation. 82 de milioane de lei au ajuns în contul a peste 400 de companii mici şi mijlocii.

3) Pentru prima dată, mumiile regale vor fi scoase pe străzile din Egipt. Rămăşiţele a 18 regi şi patru regine vor fi mutate la Muzeu, în cadrul "Paradei de Aur a Faraonilor".

4) Licitaţie caritabilă organizată de "Ziua Internaţională a Autismului", în Mediaş. Banii obţinuţi din vânzarea tricourilor unor sportivi celebri vor fi folosiţi pentru tratarea copiilor care se luptă cu boala.

5) Imagini spectaculoase au fost surprinse într-o pădure din Suceava. O cameră de monitorizare a înregistrat momentul în care o vulpe îşi marchează teritoriul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

observator de bine stiri jurnal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă