Observator de bine, 19 martie 2021. „Criza” AstraZeneca s-a încheiat; Spital de urgență pentru animale, la Iași

1 lună in urmă 5

Observator de bine, 19 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update

Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 19 martie 2021

1) Agenția Europeană a Medicamentului a anunțat că vaccinul AstraZeneca este sigur și eficient. Mai multe țări din Uniunea Europeană au reluat deja procesul de imunizare cu acest ser. România a decis și ea, astfel, să scoată din carantină lotul considerat cu probleme.

2) Românii cu siguranță au umor! Momentul în care lui Marcel Ciolacu i-au "ieșit" banii din sacou a devenit subiect de glume pe Internet. Întreaga clasă politică a fost luată la țintă.

3) La Universitatea de Medicină Veterinară din Iași a fost deschis singurul spital de urgență pentru animale, din Moldova. Unitatea funcționează non-stop.

4) Facebook va renunța să mai recomande grupuri politice. Compania vrea să reducă astfel nivelul de dezinformare din rețeaua socială.

5) O profesoară din Oradea a renunțat la catedră și a devenit "freelancer". Tânăra spune că doar așa poate preda după metode creative și atractive pentru elevi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

observator de bine ştiri jurnal stiri pozitive
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă