Observator de bine, 18 martie 2021. Român fără adăpost, erou în Franța; Mihai Bendeac și Codin Maticiuc, act caritabil în România

1 lună in urmă 2

Observator de bine, 18 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update

Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 18 martie 2021

1) Un român fără adăpost a devenit din nou erou în Franţa. Nelu a prins un hoţ care i-a furat telefonul unei mămici. Anul trecut bărbatul şi-a donat economiile victimelor furtunii Alex.

2) Site-urile dezvoltate pro bono de Code for Romania în criza Covid-19 au fost accesate de peste 10 milioane de români.

3) Codin Maticiuc şi Mihai Bendeac se implică în renovarea Spitalului Neamţ, a cărui secţie ATI a fost distrusă de un incendiu, anul trecut. Cei doi spun că spitalul este "un memorial al durerii".

4) Google luptă împotriva dezinformărilor privind Covid. Compania a şters 99 de milioane de anunţuri cu leacuri miraculoase sau informaţii false despre măşti şi vaccinuri.

5) Un bebeluş american s-a născut cu anticorpi contra Covid-19. Mama lui se vaccinase în ultimul trimestru de sarcină cu serul Moderna.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

observator de bine ştiri jurnal stiri pozitive
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă