Observator de bine, 18 august 2021. Trei delfini le-au oferit turiştilor de pe litoral un spectacol pe cinste

2 luni in urmă 26

De Greta Gavrilă.
Publicat: 19.08.2021, 01:17.
Actualizat: 19.08.2021, 01:24

Observator de bine, 18 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 18 august 2021

1) Mai multe monumente şi străzi din Bruxelles au fost "îmbrăcate" în flori, atât spre bucuria localnicilor, cât şi a turiştilor. Organizatorii spun că speră să arate astfel că, după mai bine de un an de luptă cu pandemia, oraşul începe să prindă viaţă.

2) Un meşter din Gorj a realizat un mic muzeu cu obiective turistice celebre, pe care le-a sculptat în lemn. Cele mai importante opere ale bărbatului sunt Catedrala Notre-Dame din Paris şi ansamblul cultural Brâncuşi din Târgu Jiu.

3) Trei delfini le-au oferit turiştilor de pe litoral un spectacol pe cinste. După ce s-au apropiat foarte mult de mal, s-au lăsat filmaţi în timp ce înoată sincron.

4) De sărbătoarea Sfântului Rochus, bolivienii au mers la slujbă la biserică împreună cu animalele de companie. Preoţii au binecuvântat câinii şi pisicile şi s-au rugat pentru sănătatea lor.

5) O ursoaică panda a adus pe lume un pui după înseminare artificială, la Grădina Zoologică din Singapore. Cercetătorii au precizat că este o performanţă istorică care va ajuta la protejarea speciei, considerată una vulnerabilă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă