Observator de bine, 13 august 2021. Cadou pentru pompierii români din Grecia, din partea unui copil

2 luni in urmă 45

De Greta Gavrilă.
Publicat: 14.08.2021, 01:03.
Actualizat: 14.08.2021, 01:13

Observator de bine, 13 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 13 august 2021

1) Momente emoţionante pentru pompierii români care se luptă cu incendiile devastatoare din Grecia. Un copil a venit să le aducă plăcinte şi porumb fiert, drept mulţumire pentru că i-au salvat satul din calea flăcărilor.

2) Mai mulţi tineri din Cluj au creat o aplicaţie de programări online care a ajuns să valoreze 5 milioane de euro în doar câteva luni. Antreprenorii au primit finanţări pentru a-şi dezvolta platforma şi plănuiesc acum să o implementeze şi peste hotare.

3) După 13 ani de luptă cu autorităţile şi cu propriul părinte, coşmarul s-a încheiat pentru Britney Spears. Tatăl cântăreţei a renunţat la tutelă şi i-a redat controlul asupra bunurilor şi asupra propriei vieţi.

4) Mii de persoane s-au distrat până noaptea târziu în prima zi a festivalului Summer Well. Pe lângă muzica bună, petrecăreţii au putut admira şi Perseidele, ploaia de stele căzătoare.

5) Un restaurant din Marea Britanie le oferă clienţilor un mic dejun cu 17.000 de calorii. Masa a fost botezată "Terminator Armageddon" şi costă 50 de lire sterline, însă persoanele care o consumă în cel mult o oră nu trebuie să plătească niciun ban.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă