Observator de bine, 12 octombrie 2021. Un bărbat de 72 de ani i-a construit soţiei o casă rotativă

1 săptămână in urmă 16

De Greta Gavrilă.
Publicat: 12.10.2021, 18:31.
Actualizat: 12.10.2021, 18:34

Observator de bine, 12 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 12 octombrie 2021

1) România a învins Armenia cu 1-0 în preliminiariile Cupei Mondiale, care va avea loc în Qatar. "Tricolorii" au urcat acum pe locul secund şi au şanse mari să meargă la barajul pentru turneul final de anul viitor.

2) Prima pastilă pentru tratarea coronavirusului ar putea apărea în curând pe piaţă. Laboratorul american Merck a cerut autorizarea de urgenţă a medicamentului, după ce studiile au arătat rezultate excelente în tratarea bolii.

3) Călătorii care se vaccinează anti-covid la aeroportul din Iaşi nu mai plătesc parcarea. Serul folosit este de la Johnson & Johnson, iar persoanele nu necesită programare.

4) La 72 de ani, un bosniac i-a îndeplinit soţiei cea mai mare dorinţă pe care o avea. Bărbatul i-a construit o casă rotativă, pentru a nu se mai plictisi să vadă mereu aceeaşi privelişte.

5) Harrison Ford s-a pozat cu fanii săi, îmbrăcat în costumul de Indiana Jones. Actorul de 79 de ani s-a întors la filmări după o pauză de trei luni, provocată de o accidentare la umăr.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă