Observator de bine, 12 august 2021. 21 de zimbri au o nouă casă, în Munții Făgăraș

2 luni in urmă 34

De Greta Gavrilă.
Publicat: 13.08.2021, 02:29.
Actualizat: 13.08.2021, 02:32

Observator de bine, 12 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 12 august 2021

1) 21 de zimbri aduşi din ţările din vestul Europei vor fi eliberaţi în acest weekend în Munţii Făgăraş, noua lor casă. Animalele vor fi monitorizate în permanenţă de activişti, pentru a fi ajutate să se integreze în sălbăticie.

2) De luni, în centrul istoric al Sibiului va începe să fie operaţională Linia Verde de transport public. Minibuzele electrice vor circula la interval de 8 minute, iar preţul unei călătorii este de 2 lei.

3) Surprize majore pregătite de organizatori în acest an pentru spectatorii Festivalului George Enescu. Toate operele vor fi prezentate şi în formate multimedia, iar unele dintre ele vor avea avea premiera mondială în timpul spectacolului.

4) Un medicament împotriva covid dezvoltat de cercetătorii israelieni are rezultate spectaculoase. Peste 90% din pacienţii care au primit tratamentul s-au făcut bine şi au fost externaţi după numai 5 zile.

5) Cei 7 astronauţi de pe Staţia Spaţială Internaţională au primit o livrare de pizza. Pe lângă specialitatea italiană, pachetul de peste trei tone mai include şi roşii, mere şi kiwi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă