Observator de bine, 11 noiembrie 2021. Elon Musk se ţine de promisiunea pe care le-a făcut-o urmăritorilor săi de pe Twitter

3 săptămâni in urmă 7

De Greta Gavrilă.
Publicat: 11.11.2021, 18:46.
Actualizat: 11.11.2021, 18:51

Observator de bine, 11 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Greta Gavrilă

Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 11

1) 100 de concentratoare şi 3.000 de măşti de oxigen au fost donate spitalelor din România, pentru a trata bolnavii de covid. Materialele sanitare au fost achiziţionate din Danemarca, Germania şi Franţa.

2) Simona Halep a reuşit o revenire miraculoasă şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Linz. Sportiva româncă a câştigat nouă game-uri la rând, după ce pierduse primul set şi era condusă cu break în al doilea.

3) Kate Middleton a încălcat protocolul regal pentru a îmbrătişa un supravieţuitor al Holocaustului. Ducesa de Cambridge a făcut acest gest în timp ce vizita o galerie dedicată celui de-al Doilea Război Mondial, în Londra.

4) Elon Musk se ţine de promisiunea pe care le-a făcut-o urmăritorilor săi de pe Twitter. Cel mai bogat om din lume a vândut acţiuni Tesla de 5 miliarde de dolari, în urma sondaului pe care l-a făcut pe reţeaua de socializare.

5) Paul Rudd a fost declarat "cel mai sexy bărbat în viaţă" de revista People. Actorul a povestit că soţia sa a fost uluită la aflarea veştii şi că au făcut o alegere bună.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă