Obiectul pe care să nu îl iei cu tine când te muți în altă casă. Aduce mult ghinion

2 luni in urmă 22

Unele obiecte vechi trebuie să fie lăsate în urmă în momentul în care te muți într-o casă nouă. Chiar dacă tentația de a salva bani este mare, află că poți să ai parte de foarte mult ghinion dacă nu respecți anumite reguli de aur!

Ce obiect vechi trebuie să fie lăsat în urmă în momentul în care te muți

Ne atașăm de obiecte sau pur și simplu vrem să salvăm timp și bani pentru a nu merge în magazine și a căuta lucruri noi în momentul în care schimbăm locuința. Din păcate, unele lucruri pot să fac mai mult rău, așa că este bine să stai departe de ele!

În cazul în care vrei să ai parte de mult noroc, trebuie să lași un obiect în casa veche pentru a nu îți strica toate planurile. De asemenea, problemele o să te urmărească la fiecare pas dacă nu vrei să investești într-o mătură nouă.

Împachetatul ne face să pierdem mult timp, mai ales pentru că tindem să adunăm toate lucrurile ce se află în locuința veche pentru a ne asigura că nu o să cheltuim mulți bani și o să avem parte de tot ce este nevoie atunci când mergem într-o altă casă.

Se pare că mătura veche ar trebui să fie lăsată în urmă. Acest obiect poate să atragă ghinionul, așa că nu o să te bucuri de noua achiziție în materie de locuințe așa cum trebuie! Alege să cumperi una nouă pentru a scăpa de provocări.

Mătura îți aduce mult ghinion. De ce este bine să o lași în locuința veche

Se spune că mătura veche o să mute norocul, așa că este bine să alegi să cumperi un obiect nou pentru ca problemele să nu pună mâna pe tine. De asemenea, există și câteva aspecte ce nu au legătură cu ghinionul pentru a schimba acest lucru ce se află în locuințele românilor.

Chiar dacă legendele spun că măturile pot să atragă ghinionul, nu este recomandat să folosești instrumente de curățare vechi pentru că poți să introduci dăunători și murdărie în casa nouă. Este important să scapi de diferite bacterii din locuința veche înainte de a te muta.

Cu acestea fiind spuse, trebuie să cumperi un obiect nou dacă vrei să pleci din casa veche pentru a avea parte de noroc, dar și pentru a te asigura că noul loc pe care o să îl numești acasă o să fie unul curat și lipsit de murdărie.

 

The post Obiectul pe care să nu îl iei cu tine când te muți în altă casă. Aduce mult ghinion appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă