Obiectul misterios care a apărut la mormântul Denisei Răducu. Povestea lui te înfioară. Este cutremurător

4 săptămâni in urmă 30

Denisa Răducu și-a dat ultima suflare în urmă cu aproape 4 ani și jumătate, lăsând în spate familia îndurerată, dar și pe fanii care nu au putut să o uite. Ce a apărut acum în locul unde își duce somnul de veci a uimit pe toată lumea.

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu

Mulți nu o pot uita pe Denisa Răducu. Aceasta avea doar 27 de ani când a fost luată de lângă cei dragi mult prea devreme, așa că rudele și fanii au grijă ca mormântul din cimitirul din Ștefănești să fie îngrijit și îi aduc tot felul de obiecte, flori și lumânări.

Părinții artistei merg în fiecare zi la locul de veci, iar tatăl său a ridicat o construcție care include o vitrină cu multe lucruri personale și un acoperiș. Din păcate, în urmă cu doi ani, obiectele pe care le-a deținut Denisa Răducu se pierdeau într-un incendiu început din cauza unor lumânări lăsate aprinse.

Ce obiect îndrăgea Denisa Răducu

Pe atunci, un ursuleț de pluș pe care aceasta îl îndrăgea se pierdea pentru totdeauna. Iată că acum un obiect care seamănă perfect cu jucăria a apărut la mormântul Denisei Răducu, făcându-i pe toți cei care au iubit-o să verse lacrimi după ce o persoană a făcut acest gest frumos.

De asemenea, fanii săi îi aduc extrem de des ursuleți de pluș la mormânt, mai ales pentru că interpreta ținea mult la un astfel de obiect, potrivit WOWbiz. Povestea jucăriei era făcută publică de către jurnalistul Sorin Andreiana la Evenimentul Zilei, la doar câteva zile după ce Denisa a decedat.

Povestea ursulețului de pluș. De ce o însoțea jucăria peste tot pe Denisa Răducu

Jurnalistul a cunoscut-o pe aceasta pe când era doar un copil. Aceasta ducea dorul familiei în momentul în care s-a mutat la București, așa că își luase cu ea ursulețul de plus pentru a potoli suferința care i se instalase în sufletul după ce a părăsit casa părintească.

„Am realizat cu atât mai mult că Denisa era înca un copil când i-am văzut camera în care se instalase, în apartamentul vărului ei. Patul era dominat de un ursuleț de pluș, pe care și-l adusese cu ea din satul natal.

Mi-a mărturisit că îi era greu să se obișnuiască făra părinții, bunii și sora ei și că ursulețul era, cumva, legătura ei cu familia de la țară.

‘Dar să nu scrii asta, că apoi poate nu mai sunt luată în serios la concerte. O să zica lumea că sunt încă un copil’, m-a rugat Denisa. Nu am scris, dar copilul acela pe care l-am cunoscut în 2006 mi-a rămas în minte.”, a mărturisit acesta.

The post Obiectul misterios care a apărut la mormântul Denisei Răducu. Povestea lui te înfioară. Este cutremurător appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă