Obiectele din casă pe care Dani Oțil le-a aruncat sau donat. Care este motivul aiuritor

1 lună in urmă 23

Se pare că Dani Oțil a început de ceva timp ”curățenia de toamnă” prin casă, aruncând sau donând multe obiecte din casă, printre care și o canapea mare și în stare foarte bună. Însă ce motiv a avut să facă asta? Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a spus tot, cu sinceritate.

Obiectele din casă pe care Dani Oțil le-a aruncat sau donat

Dani Oțil se pregătește săptămâna aceasta de venirea pe lume a primului său copil, primul din ”clanul Oțil”, așa cum avea să îl numească în ediția de azi a emisiunii. De altfel, în zi de sărbătoare, de Sfânta Mărie Mică, acesta a mărturisit că pentru el va fi ”ultima beție”, întrucât după aceea va fi nevoit să intre cu dreptul în activitățile părintești. Însă Dani Oțil a mărturisit azi care și o ”listă de reproșuri” pentru cel mic.

”Dani: Azi e ultima beție, că dupa aceea trebuie să am grijă de cel mic.

Răzvan: Abia aștept săptămâna viitoare, ca să îți măsor cearcănele!

Dani: Mi-am făcut și o listă de reproșuri pentru copil. Trebuie să mă facă fericit precum e domnul Halep, care stă in tribună și numără banii”, a fost mărturisirea pe care Dani i-a făcut-o colegului său de platou, Răzvan Simion.

Când naște soția lui Dani Oțil

În ediția de azi a emisiunii, tot Dani Oțil a mărturisit că a aruncat sau a donat mai multe obiecte din casă, iar motivul se pare că este actualul său statut de bărbat căsătorit.

”Scap de lucrurile vechi pe care au stat alte funduri. I-am dat colegului Duță canapeaua din casă. Motivul este că atunci când o femeie vine să își făurească un camin, atunci aruncă orice alte obiecte atinse de foste…. Am mai rămas doar cu încălzirea din pardoseală”, a dezvăluit Dani Oțil.

În altă ordine de idei, Dani Oțil așteaptă cu nerăbdare să își strângă băiețelul, iar conform spuselor lui Dani Oțil, acest moment nu este deloc departe, căci minunea s-ar putea produce săptămâna aceasta. Nu a vrut însă să menționeze ziua exactă, dar a dat un indiciu despre clinica la care va naște soția sa.

”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania. Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, spunea ieri Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

The post Obiectele din casă pe care Dani Oțil le-a aruncat sau donat. Care este motivul aiuritor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă