Obiectele cu care Regina Elisabeta va fi înmormântată. Ce va apărea în sicriu

1 săptămână in urmă 18

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a îndoliat o lume întreagă. Regretatul monarh a încetat din viață joi, 8 septembrie, la 96 de ani, în Castelul Balmoral din Scoția. După proclamarea lui Charles ca rege al Regatului Unit, au început procesiunile pentru conducerea mamei sale pe ultimul drum. Cu ce obiecte va fi înmormântată suverana.

Cu ce bijuterii va fi înmormântată Regina Elisabeta

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii va avea loc luni, 19 septembrie. După ce a avut loc procesiunea memorabilă prin Edinburgh și Londra, până la locul în care trupul reginei se odihnește în prezent, la Westminster Abbey, oamenii se întreabă ce îmbrăcăminte și bijuterii vor fi alese pentru a o conduce pe suverană pe ultimul drum.

Deși nu se știe ce ținută au ales cei din familia regală pentru înhumarea suveranei, nu este un secret pentru nimeni faptul că regretata Regină Elisabeta avea o colecție impresionantă de peste 300 de bijuterii din metale și pietre prețioase, evaluată la suma colosală de 110 milioane de dolari.

Potrivit presei internaționale, mama Regelui Charles al III-lea va fi îngropată purtând două bijuterii de mare valoare sentimentală.

Obiectele de care Regina Elisabeta nu se va despărți, nici măcar în mormânt, sunt o pereche de cercei cu perle și verigheta ei de nuntă, susține Lisa Levinson, șefa de comunicații pentru Consiliul Național al Diamantului.

„Viața reginei a fost întotdeauna despre moștenirea familiei regale, în Regatul Unit și în Commonwealth. Bijuteriile ei formează o mare parte din această moștenire”, a declarat Lisa Levinson, conform ELLE.

Inelul de logodnă al reginei va merge la fiica ei, Prințesa Anne

De asemenea, specialista este de părere că Prințesa Anne va moșteni inelul de logodnă al regretatei sale mamă, pe care Regina Elisabeta a II-a l-a primit cadou de la regretatul ei soț, Prințul Consort Philip.

Superba bijuterie, ce a devenit legământul iubirii lor eterne, a fost creată folosind diamante dintr-o tiară care a aparținut mamei sale, Prințesa Alice de Battenberg a Greciei.

Implicarea strânsă a Prințului Philip în proiectarea inelului de logodnă al suveranei a dus la confecționarea unui verigi sclipitoare din platină cu unsprezece diamante naturale. Acestea includ un diamant solitar rotund de trei carate și cinci pietre mai mici fixate pe fiecare parte.

The post Obiectele cu care Regina Elisabeta va fi înmormântată. Ce va apărea în sicriu appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă