Oana Zăvoranu intervine în conflictul dintre soțul ei și asistenta de la clinica lor: „Noroc că nu am fost acolo”

1 lună in urmă 30

Oana Zăvoranu a intervenit în conflictul dintre soțul ei, Alex Ashraf, și asistenta de la clinica lor care îl acuză pe acesta că a abuzat-o și că nu a vrut să-i dea salariul. Vedeta a răbufnit și consideră că soțul ei a procedat foarte bine în această situație.

Recent, un adevărat scandal a izbucnit în clinica Oanei Zăvoranu, după ce soțul ei a fost acuzat de o asistentă, care lucra în clinica lor din 2019, că a fost agresiv cu ea. Alex Ashraf susține că povestea ar fi cu totul alta și că el a fost cel agresat. Pentru a calma spiritele, Poliția a fost nevoită să intervină.

Oana Zăvoranu a fost extrem de deranjată de gesturile femeii care lucra la ei, iar aceasta a avut o reacție neașteptată. Vedeta consideră că soțul ei a procedat cum trebuie, iar dacă s-ar fi aflat ea acolo, situația ar fi fost mult mai gravă.

oana-zavoranu-2-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația.

Eu nu știu ce făceam. Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic. Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam.

Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații. Culmea e că am vrut să o pun într-o funcție mai mare. Mi-am dat seama acum că nu mai merge treaba asta cu hai să fim o familie la serviciu. Mă respecți, te respect. Îmi muncești, te plătesc”, a declarat Oana Zăvoranu pentru FANATIK.

De asemenea, actrița susține că asistenta nu respecta regulile în clinică. „Avea masca pusă mai așa, fără nicio protecție. Se tăvălea pe acolo, urla. Ea era fără mască pe față într-o zonă a clinicii unde se fac teste Covid, să ne înțelegem”, declarată Oana Zăvoranu pentru sursa mai sus menționată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă