Oana Stănciulescu, printre apropiații lui Rareș Bogdan. Deputatul Iulian Bulai critică decizia președintelui Iohannis de a o propune la CNSAS

1 lună in urmă 1

„Consider această propunere ca fiind inoportună”, a scris deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai, pe pagina sa facebook, după ce G4Media a relatat că Oana Stănciulescu a fost validată pentru Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS).

Fostă jurnalistă la Antena3 și apoi la RealitateaTV, Oana Stănciulescu a criticat dur o lege care sancționa promovarea legionarismului, fiind sancționată apoi în 2016 de mai mulți reprezentanți ai societății civile, când PNL a încercat să o trimită ca membru în Consiliul de Administraţie al TVR.

În urma cu o zi, comisiile juridice parlamentare reunite au avizat favorabil candidatura Oanei Stănciulescu, propusă de preşedintele Klaus Iohannis pentru Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS).

Fosta jurnalistă a fost recuperată de eurodeputatul Rareș Bogdan la RealitateaTV, pe vremea când el controla această televiziune. După ce Rareș Bogdan a intrat în PNL, Oana Stănciulescu l-a însoțit permanent în periplul campaniei sale electorale pentru alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan se numără printre apropiații președintelui Klaus Iohannis, astfel că din interiorul partidului curg speculațiile privind sensul nominalizării Oanei Stănciulescu la CNSAS.

Sursa Foto: Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă