Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei. Ce a găsit vedeta atunci când a ajuns acasă. „El nu știa că pe final de zi m-am cam enervat”

3 săptămâni in urmă 29

Deși au divorțat și părea că nu mai pot forma un cuplu, Oana Roman și Marius Elisei se înțeleg mai bine ca niciodată, iar cei doi nu ezită să își demonstreze zi de zi iubirea unul față de celălalt. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a mărturisit tuturor, ce surpriză i-a făcut soțul.

„Este un tată și un soț minunat! Am ajuns acasă după o zi în care am alergat mult și l-am găsit pe domnul Elisei care gătise fasole verde, fasole boabe, spanac și cremă de zahăr ars.

2507279074438567573030503784277485520293387nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Și mi-a făcut ziua frumoasă pentru că este un om minunat și el nu știa că pe final de zi m-am cam enervat și m-am cam supărat, dar faptul că am găsit mâncarea făcută și el era binedispus mi-a mai trecut”, a spus Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman, vacanță în Cipru

Timp de câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei au fost alături de fiica lor, Isabela, într-o vacanță pentru a se relaxa. După câteva zile de vis, vedeta s-a confruntat cu o situație neașteptată chiar în aeroportul din Cipru. Înainte să se urce în avion, fiica lui Petre Roman susține că a fost jignită de angajații unei companii aeriene.

 „Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta.

Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă