Oana Roman s-a îmbrăcat într-o rochie mini tip furou și le-a arătat tuturor cât a slăbit. „Nu mănânc nimic timp de 16 ore”

2 luni in urmă 1


Oana Roman continuă să își surprindă fanii de pe contul de socializare. De data asta, vedeta a pozat într-o ținută cum rar a fost văzută. Aceasta le-a arătat tuturor cât a slăbit, purtând o rochie tip furou.


„Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mandra de mine. Intr-un an și cateva luni am făcut proceduri, țin dietă.


Tin post intermitent care presupune sa nu mănânc nimic timp de 16 ore și ceaiul ma ajuta foarte mult. În loc de apa beau ceai, cam 1 litru pe zi”, a spus Oana Roman pe Facebook.Intermittent fasting, sau postul intermitent, reprezintă un curent din ce în ce mai popular la nivel global.


Este privit, în mare parte, ca o dietă eficientă, ce poate reduce rapid și sigur numărul de kilograme in plus.Deci această dietă se bazează pe post (perioada de timp în care se consumă numai băuturi fără calorii și nu se consumă mâncare deloc ) care este alternat cu mesele obișnuite.


Acest post nu te obligă să renunți la niciun aliment și nu are structura convențională a unei diete, nu ne amintește nici de dietele ieftine despre care nu există niciun studiu și care au la bază 3-4 alimente care nu oferă corpului substanțele nutritive necesare, potrivit VIVA!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă