Oana Roman, jignită în aeroportul din Cipru: „O atitudine care nu credeam că există în lumea asta”

1 lună in urmă 24

Oana Roman a fost într-o frumoasă vacanță în Cipru, însă finalul a fost unul care i-a lăsat un gust amar. Vedeta a mărturisit că a fost jignită și tratată într-un mod total neadecvat în aeroport.

Timp de câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei au fost alături de fiica lor, Isabela, într-o vacanță pentru a se relaxa. După câteva zile de vis, vedeta s-a confruntat cu o situație neașteptată chiar în aeroportul din Cipru. Înainte să se urce în avion, fiica lui Petre Roman susține că a fost jignită de angajații unei companii aeriene.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta. Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

„Neața, e totuși așa de bine acasă. Încerc să îmi revin după trezirea la realitate și șocul trăit aseară în aeroport și vă povestesc ce „frumos” a fost la plecare”, a mai spus Oana Roman.

Vedeta și-a ținut fanii cu sufletul la gură, aceștia fiind curioși să afle povestea, însă povestea ar fi una foarte lungă. Pe una dintre rețelele de socializare, Oana Roman a declarat că va povesti totul cu lux de amănunte într-un live sau va merge la o emisiune TV.

oana-roman-si-mioara-romanIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Oana, în vizită la Mioara Roman după ce s-a întors din vacanță

Mama Oanei Roman se află într-un centru de recuperare, acolo unde are parte de cele mai bune condiții. Dat fiind faptul că Mioara Roman are multe probleme de sănătate, personalul de acolo îi oferă toată atenția și îngrijirile de care ea are nevoie.

Înainte de a ajunge la mama ei, fiica lui Petre Roman a fost la un eveniment cu produse de înfrumusețare, de unde i-a cumpărat un cadou special Mioarei Roman.

„Am plecat de la un eveniment și bineînțeles că primul drum pe care îl fac astăzi, după ce m-am întors din vacanță, este să mă duc să o văd pe mama. I-am cumpărat un cadou foarte frumos, o cremă foarte bună”, a spus vedeta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă