Oana Roman, decizie radicală în privința Mioarei. Unde și-a internat mama grav bolnavă

1 lună in urmă 3

Oana Roman stă din nou ca pe ace. Cunoscuta vedetă de televiziune are mare emoții în privința stării de sănătate a mamei sale care s-a agravat în ultima vreme. Ce decizie radicală a luat în privința celei care i-a dat viață? Aceasta a hotărât să rămână internată.

Unde și-a internat Oana Roman mama grav bolnavă?

Oana și Catinca Roman au luat o hotărâre uriașă. Cele două au decis să o interneze pe Mioara Roman într-un centru pentru vârstnici, după ce aceasta se confruntă cu din ce în ce mai multe probleme de sănătate.

Femeia a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, iar vârsta înaintată își spune deja cuvântul, astfel că fetele ei au decis că are nevoie de atenția unor specialiști care să o îngrijească minut de minut.

Fiicele sale își doresc ca mama lor să fie bine, așa că acestea au ales să o interneze într-un centru pentru vârstnici, acolo unde va avea parte de tratamente speciale pentru o recuperare mai ușoară și în speranța unei ameliorări a stării sale de sănătate.

”Mama va veni punctual de azi inainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici. Mama e bine e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine.

Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate. Acum suntem aici și este extrem de încântată. Probabil că o să ne împărțim această sarcină și o sa fie bine, pentru că și Oana este destul de ocupată, atunci o să o ajut și eu cât pot”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Ce vești le dădea vedeta fanilor după operația mamei?

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon. Este foarte bine. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge.

Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit Oana Roman într-un video publicat pe Instagram Stories.

The post Oana Roman, decizie radicală în privința Mioarei. Unde și-a internat mama grav bolnavă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă