Oana Radu, bătută și traumatizată în fostele relații: „Am stat acolo, n-am făcut nimic”

4 săptămâni in urmă 13

Oana Radu a oferit un interviu emoționant pentru „Teo Show”, unde a povestit despre traumele din viața ei. Artista a recunoscut că a fost bătută în fostele relații și că a stat în relația care îi făcea rău, doar pentru că ea credea că oamenii se pot schimba.

Viața ei nu a fost întotdeauna roz. Oana Radu și-a deschis sufletul și a vorbit și despre momentele mai puțin frumoase din viața ei. Artista a mărturisit că tatăl ei a părăsit-o și ea a crescut fără figura paternă, fapt care a afectat-o destul de rău. Fosta concurentă de la „Vocea României” a povestit că în urmă cu mai mulți ani a fost victima violenței domestice și a acceptat totul, pentru că a crezut că persoana respectivă se va schimba.

Oana Radu a mărturisit că a fost bătută de un fost iubit și că la vârsta aceea nu știa cum să gestioneze lucrurile.

„Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic. Am stat destul de mult, n-am plecat, am stat acolo. La vârsta pe care o aveam atunci gândeam că o să fie bine de mâine, totul o să se schimbe, credeam că oamenii se pot schimba, dar nu se pot schimba.

Nu aveam încrederea că pot să zic pa, că nu o să mă mai iubească vreodată cineva, că o să mai fiu cineva, atunci ne complăceam în situații de genul ăsta. Plângeam și după îmi trecea, mâncam ceva. Eu găseam fericirea în mâncare”, a declarat Oana Radu la Kanal D.

oana-radu-colajIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Oana Radu: „Mă vedeam grasă și urâtă la corp”

Artista a avut probleme cu greutatea, însă acum are silueta pe care și-a dorit-o. Soțul ei, Cătălin, a fost cel care a motivat-o și a ajutat-o să ajungă la această transformare spectaculoasă. Oana Radu a povestit că a intrat în relații greșite, pentru că toți cei pe care ea îi plăcea o respingeau pentru că era grasă.

„Eram super frustrată pentru că nu mă plăcea niciun băiat, mie îmi plăceau băieți, dar lor de mine nu le plăcea. Cred că din cauza asta am intrat la un moment dat în relații greșite, că atunci când nu te place cineva pe cine vrei tu, accepți orice. Eu mă vedeam grasă și urâtă la corp, că fața mi-a plăcut întotdeauna. Când tu nu ai încredere în tine și ai niște frustrări, accepți”, spunea Oana Radu în cadrul aceluiași interviu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă