Oana Pellea, revoltată de criza politică din România: Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere

2 săptămâni in urmă 12

Oana Pellea, revoltată de criza politică din România. Actrița susține că s-a săturat să vadă „oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată”.

„Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului cel mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere.

Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…

M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată”, a declarat Pellea,  adăugând că spera ca „cei care mai au energie, forța și mai ales conștiința să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți.

Citește și: Dacian Cioloş îl acuză pe Iohannis că a împins PNL spre guvernarea cu PSD şi declară război noii alianţe: „Preşedintele Iohannis a împins lucrurile spre PSD. Toate piedicile puse miniştrilor noştri au avut ca scop îndepărtarea de la guvernare a USR”
”Mai bine incerc sa fac bine( atat cat pot) in jurul meu, prin profesia mea, prin existenta mea umila, si …atat. Tot ce am afirmat aici contine multa durere, cinste, tristete si mult-mult dezgust. Sper ca cei care mai au energie, forta si mai ales constiinta sa se lupte incontinuare pentru o ROMANIE democratica si demna, o Romanie cu legi si oameni drepti. Mi as fi dorit sa mai am resurse de speranta.. Ma obsedeaza imaginea cu cadavrul abandonat al Romaniei sfasiat de hiene hulpave”, a conchis actrița.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta, nemilos după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. „Tot timpul mor oameni şi nu mai cere domnul Iohannis demisia nimănui. La ăştia se întâmplă de zece ori şi nu mai protestează nimeni”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă