Oana Pellea, mesaj emoționant în ziua în care Amza Pellea, tatăl ei, ar fi împlinit 90 de ani: „Te iubesc dintotdeauna”

1 săptămână in urmă 28

Amza Pellea ar fi împlinit 90 de ani pe 7 aprilie 2021. Din păcate, legendarul actor s-a stins din viață în 1983. Fiica lui, Oana Pellea a transmis acum un mesaj de suflet. Îi este dor de părintele său.

Cine nu a văzut măcar un film în care a jucat Amza Pellea? Cine nu l-a admirat în peliculele de mare succes de acum zeci de ani? Amza Pellea s-a stins din viață, dar continuă să existe datorită filmelor sale, rolurilor pe care le-a interpretat.

Acum ar fi împlinit 90 de ani. Oana Pellea, fiica sa, a transmis public un mesaj de dor și de iubire către părintele ei.

„Ai venit pe pământ acum 90 de ani într-o superbă zi de 7 aprilie. Ai venit să aduci bucurie oamenilor! Am fost 21 de ani împreună și 38 de ani… tot împreună, dar… despărțiți de oglinda timpului… Ai spus: “Timpul șterge … Da, dar el știe să păstreze – ca nimeni altul – ceea ce nu trebuie pierdut… “ Ai dreptate.

 "Te iubesc dintotdeauna"

Timpul nu a șters nimic din iubirea noastră și din dorul de tine…care mă arde de 38 de ani…zi de zi! La mulți ani în amintirea celor care te iubesc! Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna ..dar asta o știi! Ce frumos îți sprijini obrazul de Lumină…”, a scris Oana Pellea pe rețelele sociale.

 "Te iubesc dintotdeauna"

Amza Pellea a murit în 1983

Un reprezentant al Promoției de Aur a teatrului românesc, s-a impus ca unul dintre cei mai buni actori ai scenei românești. A fost creatorul și interpretul personajului Nea Mărin, care i-a relevat impecabil disponibilitățile pentru comedie. A interpretat unele dintre cele mai strălucite figuri ale istoriei românilor, precum Decebal sau Mihai Viteazul. În 1977, a câștigat premiul cel mai bun actor, la Festivalul Internațional de Film de la Moscova, pentru rolul din filmul Osânda. Între anii 1973 și 1974 a fost director al Teatrului Național Craiova.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă