Oana Pellea: "Catedrala Neamului nu poate gazdui vaccinarea?" Raspunsul taios pe care l-a primit actrita

1 lună in urmă 23

Actrita Oana Pellea a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, daca nu ar exista si varianta prin care Catedrala Mantuirii Neamului sa poata fi transformata in centru de vaccinare.

Oana Pellea a mai spus ca "in vremuri de razboi, marile catedrale si-au pus spatiile la dispozitie pentru a deveni spitale."

"Catedrala Neamului nu poate gazdui vaccinarea? Intreb. Atat! Intotdeauna in timp de pandemie, de razboi, in stare de necesitate...marile catedrale ale lumii si-au pus la dispozitie spatiile pentru a adaposti oameni, pentru a deveni spitale, etc.

Catedrala Neamului este ridicata din banii oamenilor si ar trebui sa fie inspre folosul lor. De ce este nevoie? De vaccin, personal medical si de organizare. Atat",

" target="_blank">a scris, pe Facebook, Oana Pellea.

In replica, Sebastian Bodu, fost consilier al lui Ludovic Orban si fost sef ANAF, in prezent consilier al lui Kelemen Hunor, i-a raspuns, pe Facebook, Oanei Pellea:

"Adevarul e ca sunt cozi uriase la centrele de vaccinare, astfel ca ar trebui sa ne vaccinam si prin cladiri neterminate. Unde nici macar 19 grade Celsius nu sunt... Atat. Misto este ca tanti asta cu nume celebru e lider de opinie printre sexomarxisti. Atat".

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă