Oana Pellea a făcut anunțul de care fanii ei se temeau: ”Trădat și batjocorit de către domnul Iohannis”

2 săptămâni in urmă 18

Oana Pellea este una dintre cele mai cunoscute actrițe de pe scena românească. Aceasta preferă să își țină admiratorii la curent prin mesajele transmise pe rețelele de socializare, unde abordează multe subiecte. Ultimul ei anunț i-a îngrijorat pe toți cei care o admiră.

Mesajul transmis de Oana Pellea. Ce le-a spus actrița admiratorilor săi

Oana Pellea s-a decis să vorbească despre persoanele care stau la cârma țării.

Actrița își dorește să ia o pauză de la scena politică românească, susținând că și-a pierdut speranța pentru ca România să fie o țară ca afară. De asemenea, ea a transmis că, de acum încolo, o să axeze pe lucrurile care îi aduc fericire, anume profesia, cărțile și visele pe care le are.

„Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană.

Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere.

Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…

Mă retrag în profesia mea. În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară.”, a scris Oana Pellea, pe Facebook.

„Multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust”

De asemenea, actrița își dorește să facă bine și să le aducă oamenilor fericire prin profesia pe care o are. Oana Pellea și-a îndemnat urmăritorii să încerce să lupte în continuare, dacă își doresc, la visul de a vedea o țara așa cum speră și ea.

„M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată. Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât.

Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust. Sper ca cei care mai au energie, forță și mai ales conștiință să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți.

Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranță. Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave.”, a mai spus Oana Pellea.

The post Oana Pellea a făcut anunțul de care fanii ei se temeau: ”Trădat și batjocorit de către domnul Iohannis” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă