Oana Lis, despre un pas major în 2022: „Simt ca anul acesta o sa primesc un telefon”

1 săptămână in urmă 20

Oana Lis a fost prezentă azi în emisiunea „La Măruță”, unde a vorbit despre așteptările sale de la noul al. Deși a trecut prin multe greutăți în anul care s-a încheiat, printre care și coronavirus, Oana Lis speră ca anul aceasta să i se îndeplinească cea mai arzătoare dorință, și anume, de a avea un copil.

Ce i-a zis Oana Lis soțului ei, la miezul nopții, de Revelion

Oana Lis a petrecut Revelionul, alături de Viorel, iar împreună au mers la cazinou. Ea spune că în Noul An s-a intrat „pe plus”, deși a venit la cazinou doar cu 7 lei în buzunar.

„Numai oamenii care mă cunosc cu adevarat știu cand mint sau când spun adevărul. Am avut de ales, si am zis „hai sa mergem la cazinou. Am si pierdut, am și castigat. S-a intrat cu dreptul in noul an. Eu aveam 7 lei la mine. Asta e o distracție, nu e ceva ce faci zi de zi. Boala ne a zdruncinat, am avut covid, acum suntem într-o perioada de acalmie, dar știu sugur ca va urma o furtună.

I-am zis la 12 noaptea: uite, mai, Viorele, ai intrat și in al 79-lea an. Da, nu mai scapi de mine, mi-a zis. E primul an în care nu i-a mai dat nimeni mesaj. Și-a mai pierdut si el din umor”, a mărturisit Oana Lis.

Oana Lis a vorbit și despre momentul în care ea și soțul ei au fost infectați cu covid, o perioadă în care ea s-a temut mult, mai ales în ce privește starea de sănătate a lui Viorel Lis.

„Mie mi se pare ca in tarile mai dezvoltate, oamenii în vârstă sunt băgați în seama, eu stau de vorba cu oamenii în vârstă și la piață, nu că sunt eu gerontofilă. M-a ajutat foarte mult psihologia și in spital, pentru că nu credeam ca Viorel mai scapă, începusem să plâng în fiecare zi, intrasem într-o semidepresie”, a spus Oana Lis.

Speră ca anul acesta să devină mamă

În 2022, Oana Lis speră să ducă la bun sfârșit acțiunea întreprinsă în urmă cu câțiva ani. Mai exact, aceasta are toate aprobările pentru a adopta un copil, dosarul său fiind aprobat, astfel că așteaptă din moment în moment să primească un telefon care să-i îndeplinească marea dorință și să-i schimbe radical viața.

„Mi-am pus dorințe: am depus un dosar de adopție și anul acesta simt ca se va întampla. Dosarul a fost aprobat, sunt părinte adoptator de doi ani, îmi mai lipsește copilul. Copilul îți da motivație, am multa iubire de oferit. Eu zic că fac față, eu sunt convinsă ca iubirea pentru acest copil îmi va da puterea. Vreau să mă perfecționez în psihologie, vreau ca copilul să fie mîndru de mine.

Viorel este speriat. Eu nu am renunțat niciodată, am luptat tot timpul, și cu banii, la un moment dat am vândut o mașina ca să îl salvez pe Viorel, pentru ca uneori sănătatea costă. Eu nu aș lasa un om la greu. Am și eu 42 de ani. Sunt pregatită să fiu mamă și simt că anul acesta o sa primesc un telefon, am emoții numai când mă gândesc, copilul așteaptă să facă parte din viața mea”, a spus Oana Lis.

În ce privește soțul ei, Oana a mărturisit că Viorel se deplasează foarte greu, nu poate să meargă singur și este total dependent de ajutorul ei.

The post Oana Lis, despre un pas major în 2022: „Simt ca anul acesta o sa primesc un telefon” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă