"Oamenii plângeau când am plecat de la Rize". Condițiile lui Șumudică pentru a reveni la Rapid: "Mă implic și financiar"

1 lună in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Cele opt meciuri consecutive în care Rizespor nu a cunoscut gustul succesului au făcut ca drumurile lui Marius Șumudică și ale clubului turc să se despartă. Cu toate acestea, antrenorul român are cuvinte de laudă la adresa ocupantei locului 15 din Super Lig.

Marius Șumudică: "Nu voi uita niciodată clubul Rizespor. Oamenii plângeau când am plecat"

"A fost un amalgam, de la lucruri pozitive, la lucruri negative. O echipă foarte bine structurată din punct de vedere administrativ. Rizespor e cel mai bun club la care am lucrat vreodată. Când am venit era în comă, la terapie intensivă.

Erau peste 20 de cazuri de COVID-19, reveneau câte 3-4 jucători, n-am putut să aliniez un 11 de bază, n-aveam timp să pregătesc echipa, jucam din 3 în 3 zile. Am tot tras de mine, am încercat, dar simțeam că energia mea dispare și nu puteam să-mi implementez filosofia.

Nimeni nu voia ca eu să plec de acolo, oamenii plângeau, aveau niște planuri cu mine, dar din păcate nu s-au concretizat. E un club pe care nu-l voi uita niciodată. Nu voi mai face niciodată această greșeală, să preiau o echipă din mers. Îmi asum greșeala, dar până la vară vreau să mă odihnesc", a declarat Marius Șumudică pentru ProX.

Marius Șumudică: "Aș putea să mă implic din punct de vedere financiar la Rapid"

Șumudică a recunoscut că, în ciuda faptului că Turcia reprezintă prima opțiune pentru întoarcerea sa pe banca tehnică, dacă Rapid va promova și conducerea din Giulești îi va accepta condițiile, s-ar întoarce cu sufletul deschis la formația pe care o iubește.

Cu siguranță, Turcia va fi prima opțiune. Sunt în legătură cu mai mulți impresari, cu conducători de club care vor ca de la vară să preiau echipe de acolo. Puteam să iau oricând cetățenia turcă, în două zile aveam pașaportul dacă voiam.

În cazul în care Rapidul va promova și va exista susținere financiară și condiții de muncă bune, să-mi fie acceptat staff-ul și președintele pe care mi-l doresc, Rapid e de luat în calcul. E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe același palier cu Turcia.

Îmi doresc enorm, îi doresc baftă lui Grig să promoveze. Vreau să-mi fac timp să merg la câteva antrenamente, m-aș duce și la meciuri dacă pot. Dacă facem o echipă puternică pe care s-o conduc alături de oamenii în care am încredere, aș putea să mă implic și din punct de vedere financiar, având unele relații cu oameni potenți financiar din Turcia", a încheiat Marius Șumudică.

Marius Șumudică a evoluat ca jucător la Rapid între 1997-1999 și 2001-2002 și a antrenat în Giulești în perioada 2010-2011 Etichete: rapid , marius sumudica , marius sumudica rapid , rizespor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă