"Oamenii luptă pentru supraviețuire și tu câștigi 100.000 $ pentru că stai în cameră!" Cîrstea & CO, puse la zid

1 lună in urmă 29

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

Mai mulţi sportivi şi-au exprimat nemulţumirea pe reţelele sociale, iar printre cele mai puternice voci a fost cea a Soranei Cîrstea: "Ceea ce nu înţeleg este de ce nu ni s-a spus că dacă o persoană din avion este pozitivă va trebui să fim izolaţi. M-aş fi gândit de două ori înainte să vin aici", a scris românca pe contul său de Twitter, adăugând: "Dacă ne-ar fi informat în legătură cu această regulă înainte, nu aş mai fi jucat în Australia. Aş fi rămas acasă".

Sachia Vickery: "Cum se plâng aceste jucătoare de măsurile de carantină?"

Americanca Sachia Vickery (25 de ani) şi-ar fi dorit să ajungă la Antipozi, pe tabloul principal de la Australian Open, unde ar fi avut un premiu asigurat de 100 de mii de, însă a fost eliminată în turul al doilea al calificărilor. A 159-a jucătoare a lumii se declară indignată de faptul că jucătoarele din circuit, printre care Katie Boulter sau Yulia Putintseva, se plâng că trebuie să stea în carantină două săptămâni.

Galerie Foto

"Cum se plâng aceste jucătoare de pe tabloul principal al AO de măsurile de carantină? Ai şansa să călătoreşti şi să concurezi după o pandemie. Oamenii se chinuie să supraviețuiască, în timp ce tu câştigi 100 de mii de dolari doar pentru a sta într-o cameră timp de două săptămâni", a scris Sachia Vickery, pe Twitter.

Etichete: sorana cirstea , australian open , sachia vickery , izolare australian open , carantina australian open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă