O zi pe care Ruben Neves nu o va uita niciodată! Cum a asistat internaționalul portughez la nașterea fiului său

2 luni in urmă 3

Liga 2: ASU Politehnica Timișoara - Metaloglobus, duminică, 13:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Gaz Metan Mediaș, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Soția lui, Debora, urma să nască cel de-al treilea copil, dar ea se afla acasă în Portugalia pentru a fi împreună cu familia.

Iar fotbalistul primise o veste proastă cu o săptămână înainte - guvernul portughez suspendase orice zbor dinspre și către Anglia după apariția unei noi tulpini de coronavirus.

Și chiar dacă ar fi putut călători, Ruben Neves ar fi fost obligat să stea în carantină, astfel că și-a dat seama că nu va putea fi alături de soție într-un moment atât de important.

Ruben Neves: ”Eram în autocar când s-a născut fiul meu”

Iar jucătorul a povestit cum a asistat la nașterea fiului său, Mateo.

”Era o perioadă când cazurile de COVID-19 se înmulțiseră tare, astfel că nu mi s-a permis să plec în Portugalia. A fost greu, dar nu aveam ce face. Am încercat tot  ce era omenește posibil.

Astfel că am mers cu echipa la Londra, iar după meci am fost alături de soția mea pe FaceTime. 

Trecuseră vreo două ore de la meci, eram în autocar pe drumul spre casă când s-a născut Mateo. Iar eu am asistat pe telefon.

A fost ceva diferit, cu totul special. Din fericire, tehnologia modernă m-a ajutat să fiu aproape de soția mea în astfel de momente.

Cei care au devenit tați știu despre ce vorbesc. Nu pot să explic în cuvinte ceea ce am simțit chiar dacă eram la mii de kilometri depărtare.

Mateo este bine, stau mereu pe telefon să văd cum se simte. Acum sper ca restricțiile să fie anulate și familia mea să poată veni în Anglia cât mai curând”, a povestit Ruben Neves.

Fotbalistul de 23 de ani este unul din cel mai bine cotați internaționali portughezi, figurând pe lista de achiziții a lui Manchester City și PSG.

Etichete: ruben neves , ruben neves manchester city , ruben neves psg , ruben neves wolverhampton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă