O vulpe a fost omorâtă de mai mulţi maidanezi în Bucureşti: Este risc de rabie la acei câini. Autorităţile nu ne ajută cu nimic

1 lună in urmă 27

De Mihaela Uretu.
Publicat: 08.09.2021, 15:24.
Actualizat: 08.09.2021, 15:24

O vulpe a fost omorâtă de către un grup de maidanezi, chiar într-un cartier rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei. Oamenii se plâng că autorităţile nu iau măsuri împotriva câinilor maidanezi care le perindă prin cartier.

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incidentul a avut loc aseară într-un cartier de blocuri din sectorul 1. Oamenii se plâng că în cartierul în care locuiesc sunt mai mulţi câini maidanezi care îşi fac de cap. Imaginile au fost filmate de câtre un telespectator şi au fost trimise pe Fii Observator. Animalul a fost încolţit de către haita de maidanezi şi în final a fost omorât. Locuitorii sunt indignaţi de faptul că autorităţile nu iau măsuri.

Gabriel via Fii Observator: O vulpe a fost ucisă de maidanezi în Bucuresti, Sectorul 1. Poliţia locală nu ne ajută, nu vine să facă constatarea şi nu ne ajută cu prinderea maidanezilor. Este risc de rabie la acei maidanezi. Au mai omorât o pisică acum câteva săptămâni. Problema aceasta a maidanezilor persistă de luni bune.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă