O vloggeriță din Chișinău s-a aruncat de la etajul 14, după ce a postat cu două ore înainte un mesaj de adio

3 zile in urmă 154

O vloggeriță în vârstă de 24 de ani din Chișinău, Republica Moldova, a murit, miercuri seară, după ce s-a aruncat de la etajul 14 al blocului în care locuia. Înainte de a se sinucide, tânăra a transmis un ultim mesaj pe Instagram, informează Unimedia.

Polițiștii ajunși la locul tragediei au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unei clădiri situate pe strada Gheorghe Asachi din Chișinău.

Vloggerița nu prezenta alte semne de moarte violentă, decât cele caracteristice impactului violent cu solul.

În momentul tragediei, tânăra care locuia împreună cu prietenul ei, era singură acasă, iar vecinii au relatat pentru Unimedia că, de-a lungul timpului, cei doi s-au mai certat, dar nu au provocat scandaluri.

Cu două ore înainte de a se sinucide, vloggeriță a postat pe Instagram o fotografie cu fundal negru și mesajul “Sfârșit”, informează PRO TV Chișinău.

De asemenea, potrivit polițiștilor care investighează cazul, tânăra a lăsat un bilet de adio, în care le cerea iertare apropiaților săi.

Conform presei locale, tânăra locuia de fapt la etajul 9, însă nu se cunoaște de ce a urcat până la etajul 14, de unde s-a aruncat în gol.

La etajul 14 al blocului au fost găsite de către anchetatori geanta, geaca şi telefonul fetei.

Tânăra influenceră avea în jurul a 100.000 de urmăritori pe Instagram.

FOTO. Instagram

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă