O vedetă a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid și are o clauză de reziliere de 1.000.000.000 de euro!

2 luni in urmă 29

Mijlocașul uruguayan Federico Valverde a semnat un nou acord cu Real Madrid, valabil până în vara lui 2027, iar Florentino Perez i-a pus o clauză de reziliere incredibilă, de un miliard de euro.

El s-a transferat pe Santiago Bernabeu în 2016 de la clubul din țara sa natală Penarol Montevideo.

Federico Valverde a semnat prelungirea contractului la Real Madrid, care include o clauză de reziliere record de un miliard de euro

Federico Valverde și-a petrecut ultimii șase ani din carieră la Real Madrid, după ce s-a transferat în 2016 ca adolescent de la clubul uruguayan Penarol.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani s-a impus ca jucător cheie al echipei blanco în ultimele sezoane, iar acum i s-a oferit un nou contract pe termen lung prin care își asigură viitorul la clubul de pe Santiago Bernabeu.

Valverde avea deja un acord valabil până în vara lui 2025, dar cei de la Goal au dezvăluit marți că starul sudamerican a fost de acord să prelungească înțelegerea cu încă două sezoane.

Pe lângă faptul că i s-a acordat o creștere semnificativă a salariului, internaționalul din Uruguay a fost de acord cu dublarea clauzei de reziliere inițiale, care era în valoare de 500 de milioane de euro. Acum, ea a ajuns la un miliard de euro!

Valverde este ultimul dintr-o lungă listă de vedete din echipa lui Carlo Ancelotti care au semnat contracte noi pe Bernabeu în această vară, deoarece clubul madrilen continuă să acorde prioritate menținerii intacte a nucleului echipei actuale.

Croatul Luka Modric a semnat pentru încă un sezon chiar înainte de expirarea ultimului său acord, Nacho Fernandez și Karim Benzema au parafat contracte valabile până în 2023, Dani Carvajal a prelungit până în 2025 și portarul Thibaut Courtois a prelungit cu încă cinci sezoane șederea sa pe Bernabeu.

 

The post O vedetă a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid și are o clauză de reziliere de 1.000.000.000 de euro! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă