O uriașă plantație de canabis a fost descoperită pe terenul unei mănăstiri. Captura valorează două milioane de euro VIDEO

1 săptămână in urmă 48

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 18:25

35 citiri

Poliția din Grecia a descoperit pe terenul unei mănăstiri din Creta, Grecia, peste 1.000 de plante de canabis a căror valoare pe piață se ridică la două milioane de euro.

Autoritățile au precizat că nu este cunoscută identitatea infractorilor. Aceștia au tăiat gardul şi au construit căi de aprovizionare şi de evacuare foarte sofisticate şi chiar un bazin pentru a uda plantele, a relatat miercuri ziarul To Pronto Thema, citat de Agerpres.

De asemenea, se precizează că recolta din acest an ar fi fost de aproximativ o tonă de canabis, cu o valoare pe piaţă de 2 milioane de euro (1,98 milioane de dolari).

Folosirea proprietăţii mănăstirii a revoltat populaţia. Unele plante au fost atârnate cu şiraguri de mărgele folosite la rugăciune, iar suspecţii s-ar fi dat drept pelerini pentru a introduce plantele de pe terenul mănăstirii.

Platații mari de canabis sunt descoperite frecvent pe insulă. Bande armate apără unele zone izolate astfel încât nici măcar poliţia nu îndrăzneşte să pătrundă în aceste zone.

VIDEO neakriti.gr

Citește și:

Poliția greacă a descoperit o cultură uriașă de canabis pe Muntele Olimp

Poliţia greacă a descoperit o plantaţie de canabis pe Muntele Olimp cu peste 4.000 de plante individuale şi a arestat două persoane în legătură cu acest caz, a informat vineri televiziunea...

 Cine reduce consumul primește subvenţii mai mari la plata facturilor

Consumatorii eleni care în timpul lunilor de iarnă îşi reduc consumul de electricitate vor fi recompensaţi cu subvenţii mai mari la plata facturilor la energie, a anunţat marţi, 20...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă