O tânără s-a prăbuşit în gol de la etajul 6, în Bârlad. Fata a fost readusă la viaţă de medici, după 45 de minute de resuscitare

1 lună in urmă 2

De Veronica Micu.
Publicat: 16.03.2021, 13:37.
Actualizat: 16.03.2021, 13:44

Intervenţie contracronometru a echipajelor de prim-ajutor, la Bârlad, în zona Vasile Pârvan, după ce o tânără a căzut de la etajul 6 al unui bloc de locuințe. Găsită de medici în stop cardio-respirator, fata a fost readusă la viață după 45 de minute de resuscitare.

Galerie (2)

O tânără s-a prăbuşit în gol de la etajul 6, în Bârlad. Fata a fost readusă la viaţă de medici, după 45 de minute de resuscitare

ISU Vaslui

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.45.

La sosirea echipajelor de intervenție, femeia a fost găsită pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului.

ISU Vaslui

"Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale pentru degajarea unei persoane de sex feminin căzute de la înălțime. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție, pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului, a fost găsită o tânără aflată în stop cardiorespirator.

După aproximativ 45 minute de resuscitare, victima a dat semne vitale", a transmis ISU Vaslui.

Victima a fost transportată de echipajul ambulanței SAJ la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

tanara barlad tanara salvata barlad tanara cazuta etaj barlad

Top știri

Un tânăr a mers la medic pentru că îl durea spatele şi a aflat că are cancer în stadiu terminal, în Australia

1

Extern • pe 14.03 la 11:07

Viaţa ţi se poate schimba în doar câteva minute, iar uneori totul începe cu...un diagnostic. Un tânăr a cerut ajutorul medicilor când durerile de spate începuseră să-i dea prea mari bătăi de cap, dar a aflat că are de fapt cancer, în stadiul patru.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă