O tânără pe jumătate dezbrăcată s-a prăbușit de la balcon și a aterizat pe plafonul unei mașini, în Taipei

3 săptămâni in urmă 68

Publicat: 27.09.2021, 09:45.
Actualizat: 27.09.2021, 09:49

O tânără a ajuns la spital, cu leziuni la spate, după ce a căzut de la balcon și a aterizat pe o mașină parcată în fața blocului. Se pare că roșcata se bucura de un moment intim cu iubitul ei, când a alunecat de pe balustradă. 

O tânără pe jumătate dezbrăcată s-a prăbușit de la balcon și a aterizat pe plafonul unei mașini, în Taipei

captura video Daily Star

Imagini teribile filmate de o cameră de supraveghere surprind momentul în care o femeie pe jumătate goală cade la balcon și se prăbușeșete pe plafonul unei mașini. Din fericire, roșcata a scăpat cu viață în urma incidentului.

După impactul extrem de violent, tânăra pare să aibă o durere puternică la spate. După câteva minute, iubitul femeii poate fi văzut cum aleargă spre ea și o ajută să coboare de pe mașină.

A sărutat-o, a îmbrățișat-o, apoi a dus-o la spital.

"Mă îndreptam spre casă când s-a întâmplat. Nu am văzut-o căzând, dar am auzit un zgomot puternic, apoi am văzut-o pe mașină. Un bărbat a venit apoi la ea și a ajutat-o", a declarat un localnic pentru presa locală, relateză Daily Star, care a publicat imaginile dramatice.

Cuplul a fost nevoit să plătească daune pentru mașina avariată

În urma căzăturii, femeia s-a ales cu o leziune minoră la spate. A fost nevoită să stea câteva săptâmăni la spital, pentru a se vindeca.

Acum, se află în stare stabilă.

Cuplul a fost nevoit să plătească daune vecinului de bloc, pentru mașina avariată.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă