O tânără mămică din Anglia a plecat să-şi serbeze majoratul şi s-a întors după 6 zile. Şi-a uitat copilul de nici 2 ani în casă: micuţa a murit de foame

2 luni in urmă 37

O tânără din Marea Britanie a fost condamnată la nouă ani după ce a petrecut timp de şase zile consecutive şi şi-a uitat copilul de nici 2 ani în apartament. Micuţa a murit de foame.

 micuţa a murit de foame

Profimedia

Verphy Kudi a fost acuzată de uciderea fiicei sale în vârstă de doar un an şi 8 luni, informează BBC. Micuţa Asiah a fost uitată de mama ei în apartamentul din Brighton şi a murit de foame. Kudi a mers la o petrecere de ziua ei, împlinea 18 ani, dar s-a mai întors acasă abia peste aproximativ 6 zile. În tot acest timp, tânăra a călătorit la Londra şi Coventry.

Procurorii au analizat datele de pe camerele de supraveghere şi au stabilit că Verphy Kudi s-a întors acasă după 5 zile, 21 de ore şi 58 de minute. Imediat ce a intrat în apartament, Kudi a sunat ambulanţa şi a spus că "bebeluşul ei nu se trezeşte". Paramedicii au declarat autorităţilor că atunci când au ajuns, Kudi era "incoerentă, abătută și complet zăpăcită".

Micuţa Asiah a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. Cauza morţii: înfometare, răceală, dezhidratare severă și numeroase erupții pe piele, din cauza scutecului murdar. Verphy Kudi a negat însă toate acuzaţiile care i s-au adus. Ba mai mult, tânăra a susţinut în faţa autorităţilor că a fost tot timpul în apartament, excepţie fiind momentul în care a plecat la Londra, şi chiar şi în această călătorie şi-a luat copilul cu ea.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă