O tânără de 21 de ani din Franţa, la un pas de moarte într-un cartier rezidenţial din Iaşi. Şi-a tăiat venele, dar a sunat la 112 când a început să simtă rău

2 săptămâni in urmă 14

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost la un pas de moarte după ce şi-a tăiat venele. Tot ea a solicitat ajutor după ce s-a speriat când a început să se simtă rău.

O tânără de 21 de ani din Franţa, la un pas de moarte într-un cartier rezidenţial din Iaşi. Şi-a tăiat venele, dar a sunat la 112 când a început să simtă rău

O tânără în vârstă de 21 de ani, cetăţean francez, a încercat să se sinucidă într-un apartament de lux dintr-un cartier rezidenţial din Iaşi, informează BZI. Fata şi-a tăiat venele, dar când a început să simtă rău a sunat la 112 pentru a cere ajutor. La faţa locului a fost trimis cel mai apropiat echipaj de poliţie din zonă. Poliţiştii au fost cei care i-au acordat primul ajutor, aplicându-i un garou până la sosirea ambulanţei.

"La data de 05 ianuarie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii Secției 2 Poliție Iași au fost sesizați despre faptul că o tânără are o plagă tăiată la mâna stângă ce sângerează. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au observat tânăra căzută pe sol, aflată în stare de semiconștiență. Polițiștii i-au aplicat un garou pentru oprirea sângerării și i-au acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului medical, care a transportat-o la spital. Deși misiunea a fost una atipică, polițiștii Secției 2 Poliție au intervenit cu promptitudine pentru înlăturarea unor posibile consecințe negative", se arată în comunicatul IPJ Iaşi.

Potrivit medicilor ieşeni, cazurile de suicid sunt tot mai dese în ultima perioadă în Iaşi. Potrivit acestora, femeile sunt de două ori mai predispuse la depresie decat bărbaţii, iar una din şapte persoane are un risc crescut pentru depresie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă