O tânără de 17 ani din Ploieşti a fost ucisă de iubitul gelos. Cum bărbatul era căsătorit, fata i-ar fi cerut bani pentru a păstra secretă idila

1 lună in urmă 72

O tânără de 17 ani dată dispărută a fost găsită moartă în fosta Baie Publică din Ploieşti. Criminalul, un bărbat de 40 de ani, căsătorit, cu care fata avea o relaţie. Potrivit primelor date din anchetă, fata l-ar fi şantajat pe individ. Ar fi cerut bani pentru a păstra secretă idila lor. În plus, şi-ar fi găsit şi un iubit mai tânăr, lucru care l-ar fi scos din minţi pe agresor. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

  • O tânără de 17 ani din Ploieşti a fost ucisă de iubitul gelos
  • Principalul suspect ar fi sugrumat-o pe tânără, după o ceartă aprinsă

Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit în clădirea fostei băi publice a oraşului. Mama victimei le-a povestit anchetatorilor că fiica sa a ieşit la întâlnire, cu iubitul. Pentru că întârziase foarte mult, a sunat la poliţie.

''Doamne, ferească Dumnezeu aşa ceva nu am pomenit. Nu am auzit nimic. Pe mine m-a sunat cineva de la Biserică să-mi spună că a fost o crimă în spate la mine.''

Costache Ispas, principalul suspect, ar fi sugrumat-o pe tânără, după o ceartă aprinsă. Deşi era căsătorit şi tată a trei copii, individul începuse o relaţie cu tânăra de 17 ani.

''A fost un băiat bun la început. Liniştit, la locul lui. S-a găsit cu fata respectivă şi de atunci a luat o întorsătură.''

Moment de gelozie pe noul iubit

În timp ce erau împreună, în oraş, pe adolescentă ar fi sunat-o noul ei iubit, un băiat de vârsta ei. Orbit de furie, criminalul i-ar fi luat telefonul şi i-ar fi spus tânărului că nu o să o mai vadă pe fată vreodată.

Surse apropiate anchetei au declarat faptul că bărbatul nu a recunoscut iniţial că are vreo legătură cu fata sau că o cunoştea. Ulterior, după mai multe ore de audieri le-a povestit faptul că trupul neînsfleţit al tinerei se află în clădirea din spatele meu.

După ce au descoperit cadavrul, poliţiştii l-au dus pe suspect la reconstituire. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 25 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă