O tânără care tocmai își cunoscuse partenerul pe Tinder a trebuit să se izoleze cu el, după ce ambii au fost testați pozitiv de Covid

1 săptămână in urmă 18

Tot răul spre bine! O tânără care tocmai își cunoscuse partenerul pe Tinder a fost nevoită să se izoleze cu el, după ce ambii au fost testați pozitiv de Covid.

Doar că, deși niște necunoscuți la început, cei doi au ajuns să se înțeleagă foarte bine. Cei doi s-au izolat în casa bărbatului și timp de șapte zile nu s-au putut întâlni cu nimeni.

S-au izolat împreună, deși abia s-au cunoscut

Sarah a postat pe TikTok mai ulte filmulețe din perioada izolării cu noul său iubit și și-a ținut constant urmăritorii infiormați cu privire la evoluția relației lor. Cuplul a profitat din plin de situație, comandând mâncare la pachet, urmărindu-l pe Geordie Shore și jucând Mario Kart.

În postări, Sarah a arătat mai întâi o fotografie a testului ei pozitiv Covid și apoi a afișat lăzile goale de bere, dar și pungile de mâncare pe care le-au consumat împreună.

Ceilalți utilizatori TikTok au fost încântați de evoluția improbabilă a evenimentelor, videoclipurile strângând peste trei milioane de vizualizări.

Unii s-au întrebat de ce Sarah nu plecase acasă să se izoleze singură. Unul a spus: „Măcar vei ști cum este să trăiești cu el, ca să poți decide dacă el este sau nu”. Un altul a spus: „Aceasta este o comedie romantică de nouă generație”. Un al treilea a spus: „Vreau să spun că prefer asta decât singur”. Un altul a glumit: „Probă gratuită de șapte zile pentru relație”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă