O tânără avocată a făcut bungee jumping înainte să fie legată de vreun cablu și a murit în zbor

2 luni in urmă 105

Avocata columbiană Yecenia Morales Gómez, în vârstă de 25 de ani, a murit tragic după ce a interpretat greșit semnalul și a făcut o săritură de bungee jumping fără să fi fost legată, scrie The Sun.

Tânăra a căzut în gol 50 de metri și s-a lovit de stâncile de sub podul de unde a sărit, dar un raport medical sugerează că decesul femeii a survenit înainte să aterizeze.

Conform raportului, văzut de ziariștii cotidianului columbian Noticias Caracol, tânăra a suferit un atac de cord în timpul căderii și a murit înainte să lovească pământul.

O tânără avocată a făcut bungee jumping înainte să fie legată de vreun cablu și a murit în zbor Yecenia Morales Gómez . Foto: Facebook

Tragedia s-a petrecut în timpul primei sărituri de bungee a avocatei, care era alături de iubitul ei, pe o punte special amenajată în provincia Antioquia, Columbia.

Mai mulți martori au filmat saltul tinerei și se aude cum instructorul de bungee strigă „sari acum” spre iubitul ei, dar Yecenia pare să fi crezut că instrucțiunea era pentru ea și a sărit fără cablu.

Iubitul ei s-a aruncat imediat după ea și a încercat să o resusciteze, dar era deja decedată.

O tânără avocată a făcut bungee jumping înainte să fie legată de vreun cablu și a murit în zborMomentul săriturii tragice. Foto: Captură video

Gustavo Guzmán, primarul municipiului Fredonia, Antioquia a explicat pentru El Tiempo că Yecenia a făcut o confuzie: „Semnalul era ca iubitul să sară pentru că era deja atașat la echipamentul de securitate.”

„Puseseră hamul pe ea, așa că s-a precipitat și s-a aruncat.”, a mai spus Guzman.

Femeia a fost înmormântată după o ceremonie în cartierul Simón Bolívar din Medellín, unde locuia împreună cu familia ei.

O tânără avocată a făcut bungee jumping înainte să fie legată de vreun cablu și a murit în zborPlatforma de pe care a sărit tânăra avocată. Foto: Facebook / Sky Bungee Jumping

El Tiempo relatează că, potrivit primarului din Fredonia, există două companii care oferă sărituri cu bungee în zonă, dintre care niciuna nu are permisiunea de a face acest lucru. O anchetă asupra morții femeii este în curs.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă