O tânără acuză un polițist local de agresiune: ”A venit la mine cu o bâtă și m-a plesnit peste față fără motiv”

1 lună in urmă 21


Un polițist local aflat în afara orelor de program este acuzat de o tânără de 24 de ani că ar fi agresat-o luni, 4 ianuarie, în jurul orelor 22.00, în municipiul Slobozia. Fata spune că polițistul local ar fi lovit-o cu o ”bâtă” peste față, informează Independentonline.ro.


În momentul în care ar fi avut loc agresiunea, tânăra se plimba alături de alți trei prieteni în zona MB6 din Slobozia.


”A venit la mine cu o bâtă de 2 metri și m-a plesnit peste față fără motiv... Nu îl cunosc și nu mă cunoștea! Era beat, se vedea pe el”, a declarat tânăra pentru Independentonline.ro.


Prietenul fetei a reacționat și l-a împins pe polițistul agresor, conflictul fiind aplanat la sosirea unor echipaje de la Poliția Locală Slobozia și de la Jandarmerie, anunțate telefonic despre incident.


”Echipajul ajuns la fața locului a sfătuit-o pe tânără să facă o plângere... Acum ancheta a fost preluată de către Poliția Municipală Slobozia. În funcție de rezultate, vor fi luate și măsurile care se impun. Regretăm incidentul și vă asigur că el nu caracterizează activitatea acestei instituții!”, a declarat Valentin Nedelcu, șeful Poliției Locale Slobozia. ”La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, Poliția Municipiului Slobozia a sesizată de o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Slobozia, cu privire la faptul că ar fi fost agresata de un bărbat.


În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între femeia în cauză și bărbatul de 45 de ani ar fi izbucnit un conflict spontan, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Slobozia”, au precizat reprezentanții Poliției Municipiului Slobozia pentru Libertatea.


Politiștii au deschis un dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovire sau alte violențe", în urma verificărilor urmând a se stabili situația de fapt.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă