O studentă britanică a ratat un câștig de peste 100.000.000 de euro la o loterie online fiindcă a uitat să verifice dacă a plătit biletul

2 luni in urmă 5


Britanicii Rachel Kennedy, 19 ani, și Liam McCohan, 21 de ani, sunt cei mai ghinioniști oameni din istorie. Joacă aceleași și aceleași numere, iar vineri, 26 februarie, norocul le-a surâs și le-au ieșit cele șapte „norocoase” la loteria online transeuropeană EuroMillions. Numai că, scrie Blick, în momentul în care au sunat să-și revendice câștigul de 208.000.000 de euro au avut un șoc. Cardul lui Rachel era gol, plata biletului nu a fost înregistrată, iar tânăra nu a mai verificat dacă participarea ei la joc a fost validată. Un norvegian a devenit, astfel, singurul multimilionar al zilei.


Când Rachel a deschis pe telefonul mobil aplicația Euromillions, vineri seara, i-a apărut următorul mesaj: „Ați câștgat jackpotul!”.


Suma totală pentru premiul cel mare era de 208.000.000 de euro. Cu greu i-a venit să-i creadă ochilor. Fericită, studenta și-a anunțat iubitul și mama.


Pasul următor a fost să sune la compania organizatoare pentru a cere detalii despre modul în care poate intra în posesia uriașului câștig.


Numerele câștigătoare, pe biletul nevalidat.

Da, ați bifat toate numerele corecte! Cu toate acestea, nu erau suficienți bani în contul dvs. pentru a participa la acest joc. Ați uitat să plătiți biletul și, de fapt, nu ați fost înregistrată.

Compania Euromillions:

Rachel Kennedy activase anterior participarea automată la joc în aplicație, alesese numerele, însă a uitat să adauge și banii în cont.


„Am fost bucuroasă când am crezut că am câștigat. Când am aflat adevărul, Liam, iubitul meu, a fost mai dărâmat decât mine”, a declarat sudenta. Prietenul ei a fost devastat: „Deja îmi imaginam casa de vis”.


Un norvegian a luat toți banii, 208.000.000 de euro


Drama celor celor doi a transformat un norvegian în singurul multimilionar al zilei. Și el alesese cele șapte numere corecte, dar participarea lui fusese înregistrată. Dacă și biletul cei doi englezi ar fi fost validat, ei ar fi trebuit să împartă premiul.


EuroMillions este o loterie online transnațională, lansată la 7 februarie 2004 de loteria franceză Française des Jeux Française des Jeux, loteria spaniolă Loterías y Apuestas del Estado și loteria britanică Camelot Group. Prima extragere a avut loc pe 13 februarie 2004 la Paris.


Potrivit Le Parisien, câștigul de vineri, 26 februarie, 208.000.000 de euro, este cel mai mare din istoria loteriei.


Foto: Liam Kennedy Instagram


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă