O sportivă însărcinată în opt luni a câștigat medalia de aur la Taekwondo

1 săptămână in urmă 17

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Sportiva din Nigeria a încântat audiența și judecătorii cu tehnica sa impresionantă și a fost desemnată cea mai bună la categoria Poomsae, o parte din Taekwondo în care doar se etalează loviturile, fără a exista contact cu un alt adversar. Organizatorii competiției au numit-o pe Aminat Idrees "o adevărată inspirație", dat fiind faptul că este însărcinată în opt luni.

Aminat Idrees, însărcinată în opt luni, a cucerit medalia de aur la Taekwondo

"E un privilegiu pentru mine. M-am hotărât să încerc după ce m-am antrenat de câteva ori. Mă simt foarte bine. Înainte de sarcină, mi-a plăcut întotdeauna să mă antrenez, așa că nu am sesizat nicio diferență de când sunt însărcinată", a declarat Aminat Idrees, pentru CNN.

În urma publicării clipului video cu prestația nigeriencei, au apărut și voci care au criticat-o pe Aminat Idrees, însă sportiva a replicat prin faptul că Poomsae nu implică riscuri majore.

"Multă lume nu înțelege despre ce este Taekwondo-ul de fapt. Simt că este o oportunitate ca oamenii să afle acum. Taekwondo are două laturi: este sportul de contact și Poomsae, o formă de exerciții, o etalare tehnică a loviturilor.

Eu am participat la categoria Poomsae. Nu au fost riscuri prea mari. Atât doctorul meu, cât și organiatorii, mi-au dat undă verde", a încheiat Aminat Idrees.

Etichete: taekwondo , aminat idrees , insarcinata 8 luni medalia de aur , sport nigeria
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă