O sportivă din România a recunoscut că este lesbiană: ”Am văzut că e la modă”

2 săptămâni in urmă 12

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Născută în județul Gorj, Ana Manea a părăsit România și s-a mutat în Italia, unde continuă să practice fotbalul. Dezamăgită de ultima relație pe care a avut-o cu un băiat, tânăra a încercat din joacă lesbianismul, iar acum și-a făcut cunoscută orientare sexuală prin intermediul rețelelor sociale.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Galerie Foto

Sportiva Ana Manea a recunoscut că este lesbiană: ”Am încercat, mi-a plăcut și acum am o iubită”

Jucătoarea de fotbal a dezvăluit că formează un cuplu cu o altă tânără din Spania.

Am stat și cu băieți înainte, dar ultimul cu care am fost m-a făcut să sufăr. De când am venit aici în Italia, am zis să încerc. Am văzut că e la modă. Am încercat, mi-a plăcut și acum am o iubită, e din Spania. Dacă vreți să știți mai multe”, a spus Ana Manea într-un video postat pe TikTok.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Manea i-a urmat exemplul Laurei Nicoletta Vasilescu, care în 2019 a devenit prima handbalistă din România care a admis că este lesbiană. Fosta jucătoare de la HSG Bad Wildungen, în Germania, a decis că este momentul să-și dezvăluie orientărea sexuală cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale Steffi Sauer.

La mulți ani, Steffi! Să îți păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiționat!”, a fost mesajul Laurei pe contul său de Instagram.

La nivel mondial, există mai multe jucătoare de fotbal care au relații cu alte femei. Acest lucru este prezent și în lumea tenisului. În 2018, Alison Van Uytvanck (27 de ani, numărul 58 WTA) a admis într-un interviu că este lesbiană. Greet Minnen, partenera sa, este de asemenea jucătoare de tenis.

În curând ne vom muta împreună. Ne simțim foarte fericite împreună și asta este ceea ce vrem să arătăm lumii. Nimeni nu trebuie să se justifice în fața lumii de ce este lesbiană sau homosexual, nu este ca și cum ar fi o boală. Avem o relație foarte deschisă, iar părinții mei sunt mândri de acest lucru.

Acest lucru a fost foarte important pentru noi pentru că sprijinul ne-a făcut să ne simțim mai bine. Nu găsesc că este un tabu, actuala mea relație mă face fericită”, a spus atunci Alison Van Uytvanck.

Etichete: fotbal feminin , ana manea , lesbiana romania , lesbianism romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă