O șoferiță de 20 de ani a fost surprinsă în trafic în timp ce transporta patru copii prinși de barele metalice ale mașinii

1 lună in urmă 2

De Andreea Anghel.
Publicat: 05.03.2021, 18:58.
Actualizat: 05.03.2021, 18:57

O femeie din localitatea Zvoriștea, județul Suceava, a fost amendată după ce a transportat patru copii pe barele metalice ale mașinii pe care aceasta o conducea. Oamenii legii s-au sesizat în urma imaginilor apărute în spațiul public. Tânăra de 20 de ani a primit o amendă de 1.160 de lei.

Tânăra de 20 de ani a primit o amendă de 1.160 de lei.

O șoferiță de 20 de ani a fost surprinsă în trafic în timp ce transporta patru copii prinși de barele metalice ale mașinii

IPJ Suceava

Copii transportați pe barele metalice ale unei mașini Șoferița de 20 de ani a fost amendată

O femeie de 20 de ani din localitatea Zvoriștea, județul Suceava, a fost amendată după ce a transportat cu mașina patru copii pe barele metalice ale caroseriei.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii s-au sesizat după ce în spațiul public au apărut fotografii care prezentau o mașină care transporta pe barele metalice situate pe părțile laterale ale caroseriei patru copii. Polițiștii au stabilit că mașina a fost condusă pe raza comunei Zvoriștea de o femeie de 20 de ani din localitate.

''Aceasta a preluat-o pe sora sa de la școală și pe alți trei colegi, la plecarea de pe loc pe barele metalice exterioare poziționându-se alți 4 minori. Femeia a rulat în acest fel câțiva zeci de metri, ulterior oprind vehiculul și solicitându-le celor 4 minori să coboare'', a transmis IPJ Suceava.

Ce sancțiune a primit șoferița în urma gestului necugetat

Polițiștii au audiat-o pe femeie, dar și pe părinții copiilor implicați. Aceștia au fost avertizați și instruiți cu privire la pericolele generate de acest tip de comportament, iar femeia a fost amendată cu 1.160 lei pentru încălcarea legislatiei rutiere, respectiv pentru transportul persoanelor în afara caroseriei.

Polițiștii continuă verificările cu privire la alte aspecte privind punerea în pericol a vieții sau sănătății copiilor respectivi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

copii masina bare metalice zvoristea suceava
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă