O româncă şi soţul ei italian, mafiot din clanul Camorra, au fost prinşi la Dumbrăviţa. Cei doi erau căutaţi în toată Europa

1 săptămână in urmă 74

O româncă şi soţul ei italian, pe numele cărora autorităţile din Peninsulă au emis mandate de arestare, au fost prinşi de către poliţişti într-o localitate din judeţul Timiş.

O româncă şi soţul ei italian, mafiot din clanul Camorra, au fost prinşi la Dumbrăviţa. Cei doi erau căutaţi în toată Europa

IPJ Timiş

Angiletta Gerardo şi Angiletta Ioana, soţ şi soţie cu puternice legături cu clanul Camorra, sunt cercetaţi pentru săvârşirea de infracţiuni privind managementul online al jocurilor de noroc.

Aceştia erau căutaţi în toată Europa şi se ascundeau în România. Conform informaţiilor Observator, soţul româncei a aderat la un grup infracțional organizat specializat în managementul ilegal al jocurilor online, condus de Cirillo Luigi Severino, din Salerno, cu ramificații în România și străinătate.

Astăzi, 11 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, au pus în executare 2 mandate europene de arestare, emise de autorităţile italiene, pe numele unui bărbat, de 42 de ani şi al unei femei, de 40 de ani, care se aflau în localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş”, a transmis, marţi, IPJ Timiş.  

Pentru ce sunt acuzaţi Gerardo şi Ioana Angiletta

Sursa citată a precizat că cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea de infracţiuni privind managementul online al jocurilor de noroc. 

Surse judiciare au precizat că bărbatul este cetăţean italian, iar femeia este româncă. Cei doi ar fi aderat la un grup infracţional organizat, cu ramificaţii în România şi străinătate.  

Persoanele au fost prezentate la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, fiind reţinute, în vederea predării către statul italian. 

Cei doi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă