O româncă i-a luat unui berar belgian 90.000 de euro pentru serviciile erotice oferite

1 lună in urmă 20

O prostituată româncă și „iubitul” ei, care i-au luat unui berar din Anvers 90.000 de euro au fost condamnați la închisoare și obligați să restituie toată suma, scrie cotidianul regional batav Provinciale Zeeuwse Courant.

Pe 3 august 2017, Giuseppe (30 de ani) și tatăl său, Fiorenzo (54 de ani) au mers la o sucursală a băncii Belfius din Deurne. Fiul a cerut să retragă din contul lui nu mai puțin de 40.000 de euro. O cerere suspectă, potrivit Cell for Financial Information Processing (CFI), care îl anchetează de ceva vreme pe Giuseppe pentru infracțiuni legate de falimentul restaurantului său din Deurne. Imediat ce tatăl și fiul se prezintă la bancă, e anunțată poliția.

Agenții îi găsesc pe Giuseppe și Fiorenzo în sucursala băncii și îi rețin. Giuseppe poartă un ceas Rolex scump, iar tatăl său are un plic cu 32.450 de euro în numerar. Este interogat în aceeași zi și afirmă că două sume considerabile de bani au fost depuse recent în contul său prin intermediul unei oarecare Daniela I. (37 de ani). Asta s-a întâmplat pe 27 iulie, sumele erau de 40.000 și 50.000 de euro. Bani care au venit din contul unui berar din Anvers.

Giuseppe le spune polițiștilor că a venit să retragă banii și să-i preda la secție.

Agenții decid să îi facă o vizită Daniele, pe care o găsesc acasă și o interogheză. Românca declară că a lucrat ca prostituată pentru o vreme, dar nu mai face acest lucru de 2 ani. Ea îl cunoștea însă pe berar de vreo 7 ani, îi era client. Femeia susține că era o relație neobișnuită de servicii erotice, ea îi facilita bărbatului să se întâlnească cu travestiți.

Timp de 6 luni, ea ar fi găsit parteneri sexuali pentru el și el a plătit-o pentru acele servicii. Ar fi primit 15.000 de euro cash pentru asta și încă mai aștepta o plată de 40.000 de euro. Dar în același timp i-a sustras belgianului cardul bancar. Nu după mult timp, bărbatul observă că din cont îi dispăruseră 90.000 de euro.

Printr-o încercare de spălare de bani, sperând ca astfel să se piardă urma acestora, sumele au fost transferate în conturile lui Giuseppe, presupus iubit al româncei, și ale tatălui acestuia. Și bunica tânărului a fost implicată, prin mai multe transferuri bancare.

Instanța care i-a judecat acum pe Daniela, Giuseppe și tatăl lui nu a acceptat că plățile de 40.000 și 50.000 de euro ar fi fost tranzacții echitabile ca despăgubiri pentru serviciile sexuale prestate. Travestiții pe care se presupune că Daniela i-a angajat pentru berar nu au putut fi identificați, desemnați sau găsiți nicăieri. Și nici măcar un cent din cei 90.000 de euro nu a fost folosit pentru a plăti acești „terți”.

Așadar, instanța l-a condamnat pe Giuseppe P. la o pedeapsă de închisoare de 18 luni și o amendă de 4.000 de euro. Daniela I. a primit 10 luni de închisoare și, de asemenea, o amendă de 4.000 de euro. Fiorenzo a scăpat cu 10 luni de închisoare și o amendă de 2.000 de euro. Giuseppe și Daniela vor trebui să-i plătească producătorului de bere cei 90.000 de euro integral, sub formă de compensație.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă